Om oss

Vi på Maid in Sweden har sedan 2006 hjälpt kunder som behöver hemservice eller städning i Stockholm. Bolaget är familjeägt och vi är drygt 20 personer som arbetar dagligen i företaget.

Vi tycker det är viktigt att du som kund, förutom att du erhåller förstklassig service, även känner förtroende för den person som kommer till ditt hem. Därför matchas dina behov med våra medarbetares erfarenhet och därefter utses en maid just till dig.

Våra maider talar svenska, men vi kan även erbjuda maider som dessutom talar andra språk.

Vi genomför kontinuerligt ”nöjd kund” undersökningar för att försäkra oss om att vi motsvarar dina förväntningar. Självklart arbetar vi också med kvalitetssäkring för varje anställd och dess arbete hos varje enskild kund.

Alla anställda i Maid in Sweden är försäkrade genom vår företagsförsäkring och Fora.

 

Våra kärnvärden

Förtroende

Vi är beroende av kunden, inte tvärtom. Därför anstränger vi oss för att förstå vad kunden vill ha och levererar just det. Vi vet att kommunikation är viktigt för att skapa förtroende hos kunden, men vi kommunicerar aldrig utåt vad vi hör eller ser i en kunds hem. Integritet är inte bara ett ord för oss utan en viktig egenskap om man vill jobba på Maid in Sweden.

Ansvar

Vår arbetsplats är kundens hem, det kräver att vi tar stort ansvar. För oss innebär detta att vi är pålitliga, flexibla, omsorgsfulla och noggranna.

Service

Alla på Maid in Sweden, oavsett befattning, arbetar för att ge våra kunder bästa möjliga service. Vi vill att varje kund ska känna den omsorg och det engagemang vi visar i varje situation och att kunden känner sig trygg med att lämna över ansvaret för hemmet till oss.

I Pressen

Här är några utav de artiklar som skrivits om oss.