Om oss

Vi på Maid in Sweden har sedan 2006 hjälpt kunder som behöver hemservice eller städning i Stockholm. Bolaget är familjeägt och vi är drygt 20 personer som arbetar dagligen i företaget.

Vi tycker det är viktigt att du som kund, förutom att du erhåller förstklassig service, även känner förtroende för den person som kommer till ditt hem. Därför matchas dina behov med våra medarbetares erfarenhet och därefter utses en maid just till dig.

Våra maider talar svenska, men vi kan även erbjuda maider som dessutom talar andra språk.

Vi följer alltid upp med dig som kund för att försäkra oss om att vi motsvarar dina förväntningar. Självklart arbetar vi också med kvalitetssäkring för varje anställd och dess arbete hos varje enskild kund.

Alla anställda i Maid in Sweden är försäkrade genom vår företagsförsäkring och Fora.

 

Maid in Swedens integritetspolicy

Vi värnar om din personliga integritet. På dataskyddsområdet innebär det att vi endast hanterar nödvändiga personuppgifter och att vi aldrig säljer dem vidare eller på annat sätt för dem vidare. Vi använder dina personuppgifter för att kunna leverera tjänsten enligt avtal, för att kunna erbjuda tilläggstjänster exv fönsterputsning och barnvakt, och för att kunna kommunicera med dig som kund när det behövs. Namn, adress, email och telefonnummer finns angivet i vårt schemasystem. Endast personer anställda i Maid in Sweden hanterar dessa uppgifter.

Personuppgifter behövs också för att vi ska kunna fakturera, ansöka om preliminär skattereduktion hos Skatteverket, eller för att kunna fastställa, göra gällande eller försvara rättsliga anspråk. Därför finns namn, adress och personnummer angivet i vårt ekonomisystem.

Så snart vi  inte har behov för en personuppgift raderas den ur våra system. Det sker så snart avtalet har upphört vad gäller schemasystemet och vad gäller ekonomisystemet raderas personuppgifter så snart gällande lagar tillåter det.

Personuppgifter som vi behandlar hanteras aldrig utanför EU. De enda som har tillgång till personuppgifter som vi har samlat in, är de företag som agerar personuppgiftsbiträden åt oss och de hjälper oss med IT-tjänster för drift, teknisk support och underhåll av schemasystem och ekonomisystem. Vi har skriftliga avtal med dessa personuppgiftsbiträden enligt vilka de garanterar säkerheten för de personuppgifter som vi samlat in.

Om du har frågor om detta eller vill veta vilka uppgifter vi har registrerade på dig så är du välkommen att maila oss till info@maidinsweden.se.

Våra kärnvärden

Förtroende

Vi är beroende av kunden, inte tvärtom. Därför anstränger vi oss för att förstå vad kunden vill ha och levererar just det. Vi vet att kommunikation är viktigt för att skapa förtroende hos kunden, men vi kommunicerar aldrig utåt vad vi hör eller ser i en kunds hem. Integritet är inte bara ett ord för oss utan en viktig egenskap om man vill jobba på Maid in Sweden.

Ansvar

Vår arbetsplats är kundens hem, det kräver att vi tar stort ansvar. För oss innebär detta att vi är pålitliga, flexibla, omsorgsfulla och noggranna.

Service

Alla på Maid in Sweden, oavsett befattning, arbetar för att ge våra kunder bästa möjliga service. Vi vill att varje kund ska känna den omsorg och det engagemang vi visar i varje situation och att kunden känner sig trygg med att lämna över ansvaret för hemmet till oss.

I Pressen

Här är några utav de artiklar som skrivits om oss.