Priser

Maidtjänster

Alla våra tjänster ger rätt till RUT-avdrag och vi fakturerar enligt fakturamodellen.
Vi arbetar med löpande abonnemang där tjänsten utförs av en och samma maid på fasta dagar och tider. Vid standardavtal är priset 220 kr/timme ink moms efter skattereduktion vid tjänsteleverans varje vecka och 230 kr/timme ink moms efter skattereduktion vid tjänsteleverans varannan vecka. Reseersättning tillkommer för de kunder som bor utanför Stockholms tullar.

Det minsta abonnemang vi erbjuder är tre timmar varannan vecka. I alla abonnemang ingår möjlighet till kostnadsfria avbokningar.

Maid in Sweden är godkänd för F-skatt.

House manager och butlertjänster

För house manager eller butlertjänster ber vi er ringa oss direkt på telefonnummer
08 – 410 031 05.

Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst och boka tid för hembesök. Se våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt

Några exempel

Familj med två barn och en hund, bor i en 4:a

Vi börjar med att plocka undan, vika ihop rena kläder, fylla tvätt- och diskmaskin och sedan städar vi. Därefter viker vi ihop nytvättade kläder och stryker och plockar ur diskmaskinen. Slutligen rastar vi hunden. Vi har 8 timmar i veckan till vårt förfogande.

Ett par som bor i en 3:a

Här sköter vi det mesta av markservicen. Vi städar, tvättar, diskar, stryker, hämtar och lämnar kemtvätt, handlar mat, dryck och blommor, dukar, putsar skor och silver, byter sängkläder, gör rent takkronor och går diverse andra ärenden. Vi är här 2 gånger i veckan, 4 timmar per gång.

En ensamstående man som bor i en 2:a

Här hjälper vi till med framförallt städning och strykning en gång varannan vecka. Vi har då 4 timmar till vårt förfogande.

Nyttja RUT-avdrag

Riksdagen har beslutat att privatpersoner ska få rätt till en skattereduktion, s.k. RUT-avdrag, för köp av husarbete. Skattereduktionen innebär att alla över 18 år kan få tillbaka hälften (50%) av arbetskostnaden (max 50 000 kr per person och år) för de tjänster man betalar ett företag som är godkänt för F-skatt, att utföra, exempelvis Maid in Sweden.

För personer över 65 år är dock RUT-avdraget oförändrat efter 1 januari 2016. Maxbeloppet är detsamma som tidigare dvs max 100 000 kr per person och år.

Skatteverkets hemsida kan du läsa mer om hur det fungerar