Hjälp i hemmet i Stockholm

HousemanagerFör dig som behöver hjälp med allt i hemmet rekommenderar vi en house manager. En house manager ser till att allt i hemmet fungerar som ett klockverk.

Ring oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig sköta ditt hushåll.

House manager

En house manager tar ett helhetsansvar för ditt hushåll och ser till att allt fungerar som det ska. Din house manager arbetar efter skräddarsydda rutiner som är anpassade efter dig, ditt hem och dina behov – oftast också med en budget och kassa för alla inköp och ärenden som ska göras. Arbetet inkluderar allt från vardagliga städrutiner, tvätt och strykning till att se till att barnen är på rätt fritidsaktivitet efter skolan och fått mellanmål innan dess. På så sätt kan du vara säker på att ditt hem och dina barn är i trygga händer.

Butler i Stockholm

Har du redan flera som arbetar i hushållet så är det kanske en butler du söker. En butler hjälper till genom att hålla i helheten och garantera att servicen alltid är den bästa.

Husvakt i Stockholm

När du ska vara borta under en längre period vill du så klart lämna ditt hem i trygga händer. I så fall kan du boka din house manager till att vara husvakt. Läs mer om att boka husvakt i Stockholm på .